Swinburne University of Technology

We were engaged to design new facilities for the Film and TV department being relocated to the Hawthorn Campus. The starting point was an old factory. It was stripped out, the roof raised and two new floors inserted into the shell to accommodate recording studios, computer laboratories, office accommodation and 3 studios with Green Screens for filming and photography. Externally, translucent polycarbonate sheeting in Swinburne Red is used to brand the facility.

Internally the finishes are robust to suit the heavy use of the facility, and the colour palette is kept simple to create a relaxing environment for the students and staff.

A243_24GeorgeSt_6-EditA243_24GeorgeSt_8A243_24GeorgeSt_1

Photography by Michelle Williams Photography http://www.michellewilliams.com.au/

 

 

%d bloggers like this: